Vernikë
Mbajtës të mbrojtur dhe dekorativë të mikrocementit.

Shkarko katalogun e produkteve

Vernik për mikrocement

Gama e lakërve nga Luxury Concrete ofron performancën më të mirë për të mbrojtur përfundimin e mikrocementit. Kjo linjë e siguruesve ofron rezistenca të shkëlqyera mekanike për të garantuar mbrojtjen e veshjes dhe për të rritur efektet e saj dekorative.
Barnizat e Luxury Concrete janë ideale për të aplikuar si në sipërfaqe të brendshme ashtu edhe të jashtme dhe mund të aplikohen mbi çdo lloj mbështetjeje. Ata janë sigurues të përshtatshëm për veshje dekorative vertikale dhe horizontale. Ata i japin veshjes një rezistencë të lartë ndaj abrazionit, rrezatimeve UV, njollave dhe produkteve kimike të pastrimit që përdoren zakonisht.
Përveç kësaj, ata japin rezistencë ndaj shkrimit dhe lehtësojnë pastrimin e sipërfaqes së mikrocementit duke krijuar një film mbrojtës.

Primacrete Finish

Është ura e ngjitjes që përdoret para aplikimit të barnizit për të impermeabilizuar dhe konsoliduar mikrocementin. Është një tapaporos me bazë ujore që i jep mikrocementit fortësi dhe homogjenitet.

Është një produkt që gjithashtu lejon të krijohet një film mbrojtës dhe konsolidues mbi veshjet e mikrocementit.

Karakteristikat:

Sigurues i formuluar i kopështit akrilik në emulzion
Ura e lidhjes midis mikrocementit dhe siguruesit

Finish i Betonit WT

Concrete Finish WT nga Luxury Concrete® është një vernik i bazuar në ujë i formuluar specifikisht për të mbrojtur mikrocementin. Është një sigurues i përsosur për të mbrojtur veshjen dekorative dhe ofron finishe në mat, saten ose ndriçim.

Përzierja përbëhet nga dy produkte: poliuretan (Komponenti A) dhe katalizator (Komponenti B). Poliuretani Concrete Finish WT është i padiskutueshëm dhe nuk bëhet i verdhë nën ndikimin e dritës së diellit. Veshjet e mikrocementit duhet të mbrohen me Concrete Finish WT pasi të aplikohet një primer me një resinë akrilike.

Karakteristikat:

Poliuretan bazë uji për mbrojtjen e mikrocementit
Përfundim mat, saten, ndriçim, supermat dhe antislip

Concrete Finish WT Max

Concrete Finish WT Max është një tjetër nga vernikët tona të poliuretanit dykomponent dhe bazë uji të lartë. Rezistenca e tij kimike dhe ndaj ujit e bën atë siguruesin ideal për të mbrojtur veshjet e mikrocementit në hapësira të lagura si dhomat e banjës.

Performancat e shkëlqyera ndaj abrazionit e bëjnë atë një bast të sigurt në zonat e shkatërrimit të lartë. Dhe mosverdhësja e tij nën ekspozimin e diellit, një barnizë e shkëlqyer e jashtme me ujë. Ofron finishe dekorative në ndriçim, saten dhe mat.

Karakteristikat:

Vernik poliuretani me ujë dykomponent
Përfundim i ndritshëm, i butë dhe i zbehtë
E rekomanduar në banja dhe hapësira të jashtme.

Concrete Finish One

Concrete Finish One është lakuri i ri i bazuar në ujë i prodhuar për të rritur ngjyrën e mikrocementit të gatshëm për përdorim Easycret. Ofron një përfundim mat ose saten i përsosur për të bukuruar përfundimet dhe për të forcuar pamjen e rinovuar të sipërfaqes.

Ky barnizë transparente vjen e gatshme për të aplikuar drejtpërdrejt mbi sipërfaqe, qoftë brenda apo jashtë. Performancat e saj shkojnë përtej finisheve estetike. Është produkti i përsosur për të theksuar teksturat e mikrocementit të gatshëm për përdorim.

Ofron një ngjitje të shkëlqyer dhe rezistencë të mira kimike dhe ndaj abrazionit. Ekspozimi i gjatë ndaj diellit nuk do ta bëjë të verdhë. Është aleati më i mirë për të përfunduar aplikimin e mikrocementit të gatshëm për përdorim Easycret në dysheme dhe mure. Shtatë ditë pas aplikimit të tij arrin performancat e tij maksimale.

Karakteristikat:

  • Vernik monokomponent dhe bazë uji
  • Dizajnuar për të mbrojtur mikrocementin gati për përdorim
  • Sigillues për mikrocementin Easycret

Përfundimi i Betonit DSV

Concrete Finish DSV është një poliuretan dykomponent (A + B) në tretës. Është i përshtatshëm për mbrojtjen e mikrocementeve në hapësira të brendshme dhe të jashtme. Para se të aplikoni Concrete Finish DSV, është e domosdoshme të kontrolloni që mbështetja të jetë e thatë dhe e lirë nga pluhuri. Në varësi të kushteve klimatike dhe të ventilimit të hapësirës së punës, do të jetë e nevojshme të lini të kalojnë, të paktën, midis 24 dhe 48 orësh para se të aplikoni poliuretanin mbi mikrocement.

Karakteristikat:
Vernik poliuretani akriilik në tretës
Përfundim mat, saten dhe ndriçim
Mbron mikrocementin në ambiente të brendshme dhe të jashtme

Përfundimi i Betonit WT Pool

Concrete Finish WT Pool është një sigurues monokomponent në ujë për sistemin Concrete Pool që karakterizohet nga krijimi i një filmi mbrojtës dhe konsolidues, për të mbrojtur dhe ruajtur kushtet origjinale të mikrocementit pa humbur pronat.

Kur aplikohet, përmirëson rezistencat kimike dhe mekanike falë, pjesërisht, rezistencës ndaj alkalinitetit të mikrocementit dhe se ka një thithje të ulët të ujit dhe tregon të jetë i permeueshëm ndaj avullit të ujit.

Aplikimi i tij është shumë i thjeshtë dhe nën pamjen e tij të bardhë të qumështit fshihet një shpejtësi e tharjes në prekje prej më të shpejtave: 20 minuta (gjithmonë varet nga kushtet ambientale dhe temperatura në momentin e përdorimit të tij). Para se të aplikohet, është e nevojshme të pastroni mbështetjen dhe më pas të aplikoni Concrete Finish WT Pool në dy duar, me një distancë midis tyre prej 4 deri në 8 orë.

Karakteristikat:
Vernik bazë uji, jo i flakët
Stabilitet i madh në mjedise të lagura

Finish Extra i Betonit

Concrete Finish Extra është një sigilant poliuretani 100% i fortë me veti alifatike. Një lak i vetëm me performancë të lartë që ofron rezistencë ekstreme ndaj ekspozimit ndaj diellit dhe gjithashtu ndaj njollave.

Në të njëjtën mënyrë, jep performanca të shkëlqyera mekanike për trotuaret që vuajnë nga trafiku mesatar dhe mesatar-lartë. Prandaj është i përsosur për hapësira të tilla si supermarkete, spitale, shkolla, zyra ose kafene.

Karakteri i tij alifatik siguron përdorimin e tij në ambiente të jashtme pa tronditje, pasi nuk bëhet i verdhë në asnjë rast. Ofrohet një aplikim të shpejtë, pasi nuk është e nevojshme të shtypni mbështetjen, si dhe tharjen e vetëm 4-6 orë midis shtresave. Ofron finishe në shkëlqim dhe mat.

Karakteristikat:

Vernik poliuretan 100% i ngurtë alifatik monokomponent
Pronësi antimacë
Rezistencë e jashtëzakonshme ndaj rrezatimit UV