Dekorim luksoz për dizajne ekskluzive
Gjithmonë, të gjithë ëndërrojmë për shtëpinë tonë të përsosur. Me atë vend që do të jetë pushimi ynë, bashkëfajtori i lumturisë sonë dhe momenteve tona më të mira. Dhe e mira e ëndërrimit është se mund ta bëjmë atë në mënyrë të madhe dhe me një dekorim luksoz.
Në Luxury Concrete kemi krijuar aleatin më të mirë të dekorimit luksoz. Një material që bën ëndrrat tuaja realitet. Një mbulim që mbulon çdo sipërfaqe të shtëpisë tuaj me një material të vetëm: mikrocementin.

Mirëseardhje në vendin që meriton.
Mirëseardhje në Luxury Concrete.

Dekorim luksoz për të shpikur këndellë të privilegjuara

Stile që transmetojnë emocione të pakrahasueshme

Tani imagjinojmë se dekorimit luksoz mund t'i shtohet një kombinim ngjyrash, teksturash dhe barnave që do t'i japin dhomatave tuaja mundësi estetike të pakufizuara me ndikim të lartë vizual.

Nuk ka rëndësi nëse ke shije klasike ose më të guximshme dhe zgjedh retro, frymëzimin industrial ose ambientet rustike. Luxury Concrete, falë larmisë së produkteve të saj, përshtatet perfektisht me kërkesat më të kërkuara dhe nevojat specifike të çdo shtëpie.

Kemi një gamë të gjerë të mikrocementeve që përfshijnë çdo lloj mundësie dhe stili.

video-luxury

Stil rustik

Thjeshtësi, forcë dhe natyralitet janë karakteristikat kryesore që përcaktojnë stilin rustik. Ata dominojnë tonet kafe, të gjelbër, gri dhe të artë. Ai dallon për përdorimin e materialeve natyrore, si druri, guri (ose efekti i tij) dhe tekstilet e kombinuara me dekorimin artizanal. Ata janë stile të ngrohta që na transportojnë në shtëpi të vjetra, por me preke moderne që i bëjnë të pabëra. Stili rustik kombinon komoditetin dhe sofistikimin. Një nga elementet e tij thelbësore është zgjedhja e mobiljeve të rënda prej druri masiv dhe dekorimi shumë i ashpër. Për të arritur këtë stil, mikrocementi ynë dykomponent Concrete Base është ideal. Ai përdoret për të arritur efekte dekorative spektakolare, si efekti i murit të shkatërruar ose Pietra Spaccata. Aplikimi i tij në mënyrën tradicionale sjell një pamje të ashpër dhe një rezultat më pak të punuar, karakteristika që e bëjnë një stil me preke të dallueshme në gjendje të tërheqë arkitektë dhe dekorues. Dhe ty, a të tërheq stili rustik?

Stil minimalist

Austeriteti dekorativ dhe koncepti "më pak është më shumë" karakterizojnë stilin minimalist. Në të, përdoren vetëm elemente funksionale. E rëndësishme është të unifikohet dizajni në hapësirë, në të gjitha kuptimet: Përdorja e të njëjtës ngjyrë, por në tonalitete të ndryshme, dhe e të njëjtës materiali për dysheme dhe mure. Dhe, për këtë, mikrocementi është materiali yll. Bashkimi i vertikalitetit dhe horizontalitetit për të krijuar ekuilibrin vizual me një pikë fokale të vetme është një nga objektivat kryesore të mikrocementit. Thjeshtësia dhe simpliciteti i elementeve ornamentale janë thelbësore për të krijuar këtë stil. Dhe, në këtë, mikrocementi ynë i gatshëm për përdorim Easycret Thin është specialist për dy arsye: për shkak të përfundimit të tij të thjeshtë dhe uniform dhe për shkak të lehtësisë së aplikimit.

Stil nordik

Stili nordik largohet nga stilet tradicionale. Ai karakterizohet nga koncepti i tij i funksionalitetit, komoditetit dhe thjeshtësisë. Asgjë në këtë stil nuk është vendosur rastësisht. Çdo element i tij ka një përdorim konkret. Prandaj, flitet për stilin nordik si për një stil minimalist. Në të tashmë nuk është e nevojshme të kesh shumë elementë, por është e domosdoshme të kesh një funksion për çdo prej tyre. Ai dallon për tonet e tij të gri dhe të bardha, por ndonjëherë i shtohet një prekje ngjyre për të sjellë argëtim dhe për të thyer atë stil të ftohtë tipik të emrit të tij. Në stilin nordik/skandinav, druri është elementi kryesor, por zakonisht kombinohet me materiale të tjera si metali. Bakri dhe bronzi janë shumë të rëndësishëm në këtë stil. Në Luxury Concrete kemi veshjen tonë metalike dykomponente True Metal, që lejon të marrim përfundime të vërteta metalike ose të oksiduara të bakrit dhe bronxit dhe të mineraleve të tjera si bronzi dhe iridiumi. Një produkt esencial për të krijuar këtë stil nordik kaq personal në çdo dhomë.

Stil vintazh

Stili vintage është një udhëtim në të kaluarën. Është një lloj dekorimi që karakterizohet nga elementet dhe mobiljet që evokojnë të vjetrën. Në këtë stil theksohet puna artizanale. Ne shkojmë tek e vetmja, ekskluzive dhe kjo kujdes për detajin. Nuk është fjala për një dekorim të zakonshëm, por shumë i matshëm dhe i veçantë, ku pjesët prodhohen në sasi të vogla. Tonat neutrale në mobilje dhe muret e bardha janë karakteristika identifikuese e këtij stili kaq të kërkuar aktualisht. Oksidimi është sinonim i "kalimit të kohës". Prandaj, të kesh një prekje të oksiduar në ndonjë mur ose në ndonjë mobilje, mund të na ndihmojë të marrim këtë stil kaq karakteristik. Në Luxury Concrete kemi dy game të produkteve që ofrojnë këtë përfundim falë produktit tonë të yllit që vepron si një oksidues i shpejtë. Flasim për True Metal dhe Oxid Metal, që na lejojnë të marrim një përfundim të oksiduar që natyrshëm do të na duhej vite.

Stil klasik

Luksi është elementi kryesor i stilit klasik. Angazhimi i tij për materialet e pastërta, të forta dhe elegante dhe zgjedhja e ngjyrave të intensa e bëjnë atë një nga stilet më të kërkuara. Dhe është se në të koha nuk kalon. Është një stil i pavdekshëm që arrin të krijojë një atmosferë ku shenjat e identitetit janë gjithmonë të pranishme. Sipërfaqet e ndritshme të qelqit ose metalit janë protagonistët e dekorimit të këtij stili në të cilin ekuilibri vizual është gjithmonë i pranishëm. Gamat tona Oxid Metal dhe True Metal lejojnë të marrin këto përfundime metalike aq karakteristike. Tonat neutrale veshin shumicën e hapësirës së stileve klasike: tonat e bardha, krem ​​dhe të skuqura të gamave tona Nordic dhe Warm janë protagonistët e padiskutueshëm. Ata arrijnë të japin atë prekje të hapësirës dhe dritës që vetëm një stil që nuk ka nevojë për prezantim mund të ketë. Të luash për klasikën në dekorimin e brendshëm është, pa dyshim, të luash për elegancën dhe sofistikimin.

Stil industrial

Të flasësh për stilin industrial do të thotë të flasësh për gjerësi, lartësi dhe ndriçim. Ai karakterizohet si një hapësirë e hapur ku tonet e gri, metali dhe dritaret e mëdha të qelqit janë thelbësore. Stili industrial ka aftësinë për të përzier çarmen e vjetër me elegancën e tanishme. Na çon në loftet e stilit më të pastër të New Yorkut ku dritaret e mëdha, tullat e dukshme dhe lartësia e lartë janë elemente shumë karakteristike. Përdoret paleta e toneve neutrale për të ofruar një ndjenjë të ngrohtë dhe të pritshme. Stili industrial shton një larmi të kafeve dhe gri. Stili industrial është sinonim i gjerësisë. Dhe nëse flasim për hapësirë, duhet të flasim për mikrocementin. Lejon krijimin e vazhdimit duke hequr bashkimet dhe duke ofruar një vend të hapur. Një nga karakteristikat kryesore të stilit industrial është përfshirja e materialeve të hekurit ose të ndryshkuara. Gamat tona të përfundimeve speciale për mikrocement ofrojnë pikërisht këtë: një prekje metalike me mundësinë e shndërrimit të saj në ndryshk për të gjitha mbulimet. Përzierja e llojeve të ndryshme të drurit dhe metalit, linjat e drejta dhe zgjedhja e elementeve pak ornamentale e bëjnë stilin industrial një nga stilet me më shumë personalitet.