Vjen Concrete Finish One, lakuri i ri në ujë me një komponent

2 Dhjetor 2021

Concrete Finish One është lak i ri i ujit monokomponent që vjen në botën e veshjeve dekorative për të rritur ngjyrën e mikrocementit të gatshëm për përdorim Easycret. Ofron një përfundim mat ose saten i përsosur për të bukuruar përfundimet dhe për të forcuar pamjen e rinovuar të sipërfaqes.

Ky barniz sigurues i qartë përfaqëson angazhimin e vazhdueshëm të Luxury Concrete për të ofruar produktet më të mira për të bukuruar teksturën e mikrocementit. Dhe të gjitha, me një lehtësi të jashtëzakonshme për të marrë përfundime perfekte.

Çfarë sjell verniku në ujë Concrete Finish One?

Lakuri i ri me ujë i gjeneratës së fundit prezantohet gati për përdorim, që përkthehet në kursim kohore. Aplikohet drejtpërdrejt mbi sipërfaqe, qoftë brenda apo jashtë. Performancat e tij shkojnë përtej finisheve estetike. Është produkti i përsosur për të theksuar fuqinë dekorative të mikrocementit gati për përdorim.

Concrete Finish One paraqet një ngjitje të shkëlqyer, rezistencë ndaj ujit, abrazionit dhe gërvishtjeve. Ekspozimi i gjatë ndaj diellit nuk do ta bëjë të verdhë. Është aleati më i mirë për të përfunduar aplikimin e microcement gati për përdorim Easycret në dysheme dhe mure.

Një varnish në ujë me një lehtësi të jashtëzakonshme përdorimi që është prodhuar për të përmirësuar sigurinë e mbulimit dekorativ. Ky sigurues rrit rezistencat mekanike dhe parandalon dëmet si pasojë e dritës së diellit, ndotjes ose substancave kimike.

Barniza mund të aplikohet gjithashtu mbi parket ose dru . Për të garantuar përfundimin e dëshiruar, temperatura minimale e aplikimit është 8°C. Koha e tharjes është 24 deri në 48 orë. Concrete Finish One arrin të gjitha pronat e saj kimike pas 7 ditësh, në varësi të kushteve ambientale.

Lëshimi i Concrete Finish One vjen për të bërë jetën më të lehtë për aplikuesin profesional. Kontaktoni me ekipin tonë tregtar për më shumë informacion.