Prezantojmë Concrete Pox, mbulimin tonë të ri epoksi

2 Maj 2022

Luxury Concrete® rritet katalogun e mbulimeve të cilësisë së lartë me Concrete Pox, një mbulim epoksi bazë uji i projektuar për të impermeabilizuar dhe rritur rezistencën e atyre sipërfaqeve që gjenden në ambiente të brendshme për të garantuar mjedise në të cilat fryhet një mirëqenie superiore.

Ky mikrocement i hollë, përzierje e agregateve dhe resinave epoksi, jo vetëm që rrit cilësitë teknike të dyshemeve dhe mureve pasi aplikohet, por gjithashtu rrit edhe pamjen estetike të këtyre sipërfaqeve falë rreth 20 ngjyrave dhe 4 granulometrive që ndihmojnë për të arritur nivele dekorative dhe personalizimi pa precedent.

Mbështjellës epoksi me performancë të lartë dhe performancë maksimale

Ky mikrocement epoksi bazë uji ka karakteristika unike që i lejojnë të përshtatet në mënyrë të përsosur me çdo lloj sipërfaqe të brendshme. Kështu, me punueshmërinë e tij të madhe, mund të arrihen përfundimet e dëshiruara në mënyrë të thjeshtë, si në zonat vertikale ashtu edhe në ato horizontale.

Pamundësia e tij më e madhe në krahasim me mbulimet e tjera i jep nivelin e rezistencës së lartë për të mposhtur kontaktin e vazhdueshëm me ujë të rrjedhshëm dhe kushtet më ekstreme të lagështisë.

Përveç kësaj, resina që përmban e bën atë një material ideal për përdorim në zona me shkatërrim të madh si garazhe dhe anije, si dhe në vende me trafik këmbësor të lartë si mund të jenë zyrat, galeritë, sallat e shtypit ose dyqanet, duke siguruar që nuk do të shfaqen çarje me kalimin e kohës.

Aplikimi juaj garanton finishe natyrale që kujtojnë shkëlqimin e formacioneve minerale natyrale që, falë durimit të tyre, mbahen për një kohë të pakufizuar në kushte të paimagjinueshme.

I disponueshëm në 16 ngjyra dhe 4 granulometri të ndryshme, opsionet e personalizimit që lejon të marrësh janë të pafundme, me kombinimet e saj të shumta ngjyrash dhe përfundime që shkojnë nga më i gurshëm ose tradicional deri te minimalizmi më i hollë.

Me këtë lëshim, Luxury Concrete® tregon përsëri përvojën e gjatë si dhe njohuritë e mëdha mbi mikrocementin duke mbuluar nevojat e aplikuesve dhe hapësirave me një produkt të quajtur për të revolucionarizuar sektorin e mbulimeve epoksi.