Concrete Finish WT Max: barnizat tonë poliuretani në ujë

21 Qershor 2023

Në Luxury Concrete® nuk ndalojmë përpjekjet tona për të pasur, çdo herë e më shumë, një katalog produktesh të cilësisë së lartë të aftë për të u përshtatur nevojave të të gjitha llojeve të profesionistëve.

Kështu, përveç dispozimit të një game të gjerë të mikrocementeve të ndryshme me të cilat hapësirat transformohen në një mënyrë të shpejtë dhe efikase, tani kemi vendosur të prezantojmë një barniz të ri që mbrojnë maksimalisht nuancat që krijohen në çdo aplikim me çdo nga mbulimet tona.

Kështu, i japim mirëseardhjen në familjen e barnave për mikrocement nga Luxury Concrete® në një lak i ri poliuretan në ujë me performanca të shquara. Një sigurues dykomponent për të mbajtur mbështetësit e mikrocementit në kushte të shkëlqyera për periudha të gjata kohore. Dhe, për më tepër, duke ofruar një përfundim natyral që është një kënaqësi për të gjithë ata njerëz që kontaktojnë vizualisht me zonat ku aplikohet.

Ju prezantojmë të riun Concrete Finish WT Max.

Barniz i ri poliuretan në ujë, Concrete Finish WT Max

Barniza poliuretanike në ujë e përshtatshme për zona të lagura me trafik të lartë

Ky sigillues poliuretani me bazë uji përshtatet në mënyrë të përsosur në hapësira të brendshme dhe të jashtme falë performancave të tij të mahnitshme kimike dhe mekanike. Jemi përpara një produkti me një rezistencë të madhe ndaj abrazionit, trafikut këmbësor dhe ujit. Mbi këtë pikë të fundit, ky barniz dykomponent arrin nivele shumë të larta të papërshkueshmërisë që e bëjnë një bast fitues për zona të lagura si dhomat e banjës.

Në të njëjtën mënyrë, është një lak i përsosur si për dysheme parketi ashtu edhe për ato trotuare që gjenden në zona të lagura si banjot, si dhe fushat sportive ose të tjera që do të pësojnë një trafik dhe një shkatërrim shumë të lartë.

Ky produkt i disponueshëm në finishe të ndritshme, saten ose mate, mund të tregojë këto efekte estetike në çdo zonë ku përdoret sepse gjithashtu tregon të jetë shumë i rezistent ndaj dritës së diellit të drejtpërdrejtë, duke garantuar që sipërfaqet mbi të cilat aplikohet nuk do të zbehen as të verdhen nga ekspozimi ndaj rrezatimeve UV.

Gjithashtu duhet të theksohet se aplikohet shumë thjesht, pa marrë parasysh vendndodhjen e dyshemesë ose murit, duke marrë rezultate të mëdha estetike dhe funksionale në periudha të shkurtra kohore. Aplikohet në dy shtresa, menjëherë pas Primacrete Finish, me një kohë tharjeje midis tyre kurrë më pak se 12 orë dhe jo më shumë se 24 orë. Vetëm dora e parë do të lihet me një letër rëre me grurë 400.

Dhe gjithashtu për ambiente të jashtme

Me të gjitha rezistencat që ka Concrete Finish WT Max, gjithashtu përbën edhe siguruesin më të përshtatshëm për mbulimet që gjenden nën kushte atmosferike. Ndalashtu ndryshe nga siguruesit e tjerë që, edhe pse nuk verdhojnë, janë të projektuar për të arritur performancën maksimale në ambiente të brendshme.

Në fund të fundit, shumë cilësitë e Concrete Finish WT Max nuk zhgënjejnë. Pavarësisht nga veshja e mikrocementit dhe zona ku aplikohet si një sigurim poliuretani në ujë. A guxon ta provosh?