Banese me pishine e mbuluar me mikrocement

Pishinat luksoze: eleganca e mikrocementit

Me përdorim minimal të mikrocementit nga Luxury Concrete, në këtë aplikim është kërkuar vazhdimësia midis shtëpisë dhe pishinës duke krijuar ndjenjën e qenies në një hapësirë pa ndarje. Rezistenca ndaj ndryshimeve të temperaturës, vetitë e saj kundër rrëshqitjes dhe mundësitë e saj për një dizajn më modern dhe prishës, e bëjnë atë elementin ideal për të gjeneruar këto lloj vendesh të ëndrrave.
Pishinë e veshur me mikrocement në kopsht

Lidhja me natyrën

E rrethuar nga pamje spektakolare, pishina e mikrocementit, me linja të drejta dhe skaje të holla, shquhet dhe në të njëjtën kohë jeton në harmoni me barin dhe mjedisin e pemëve. Aplikimi gjithashtu është bërë në nivele të ndryshme për përdorim nga fëmijët dhe të rriturit dhe me një shkallë hyrjeje. Kurrë parajsa nuk ishte kaq pranë.
Shiko Mikrocement për pishina

Pishinat luksoze: eleganca e mikrocementit

Me përdorim minimal të mikrocementit nga Luxury Concrete, në këtë aplikim është kërkuar vazhdimësia midis shtëpisë dhe pishinës duke krijuar ndjenjën e qenies në një hapësirë pa ndarje. Rezistenca ndaj ndryshimeve të temperaturës, vetitë e saj kundër rrëshqitjes dhe mundësitë e saj për një dizajn më modern dhe prishës, e bëjnë atë elementin ideal për të gjeneruar këto lloj vendesh të ëndrrave.
11