Empresa de microcemento Luxury Concrete®

Kompani prodhuese
e mikrocementit luksoz

Në Luxury Concrete® ne deklarojmë se jemi mbrojtës të fortë të idesë se mbulimet nuk duhet të kufizohen vetëm në funksionin dekorativ, por edhe funksional. Një asociacion nga i cili lind suksesi i projekteve më të kërkuara. Prandaj ne prodhojmë mikrocemente luksoze; një madhështi e demonstrueshme në performancën e materialeve dhe lëndëve të para me të cilat punojmë, si dhe në rezultatet që arrihen duke aplikuar sistemet tona.
Ne e bëjmë avangardën të arritshme për të gjithë, por jo me çdo çmim. Ne ofrojmë cilësi, vetëm kështu është e mundur të bësh dallimin. Mikrocemente inovative në të cilat ne bashkojmë cilësinë me durimin, dizajnin dhe estetikën për të kryer përfundime jashtë zakonisë. Pllakat dhe mbulimet e vazhdueshme që plotësojnë nevojat e çdo klienti.
Fabricantes de microcemento Luxury Concrete®

Ne dimë se çfarë bëjmë
sepse e bëjmë vetë.

Ne kontrollojmë të gjithë procesin. Nga formulimi i produktit në laborator, prodhimi i mëtejshëm dhe aplikimi final. Të gjitha mikrocementet tona prodhohen në objektet tona nën mbikëqyrjen e kujdesshme të profesionistëve. Një menaxhim që gjithashtu transferohet te aplikuesit tanë bashkëpunues, të cilët i trajnojmë vazhdimisht përmes kurseve tona të formimit. Luks materiali dhe luks aplikimi.

Luxury Concrete® është hulumtim

Jemi një kompani spanjolle e specializuar në prodhimin e mikrocementeve për dysheme dhe mure, të brendshme dhe të jashtme. Ne kemi një gamë të gjerë të produkteve të cilësisë më të lartë në lidhje me fortësinë dhe rezistencën. Kemi një ekip profesional që teston produktet tona për të arritur cilësinë më të mirë të mundshme. Është shumë e rëndësishme për ne të prodhojmë në një mënyrë sa më ekologjike. Ne punojmë çdo ditë për të arritur një prodhim të qëndrueshëm dhe mbetjet tona eliminohen në një objekt të duhur riciklimi.

Prodhuesit e mikrocementit me përvojë ndërkombëtare

Suksesi i kompanisë sonë bazohet në njohurinë e thellë të produktit që prodhojmë, të tregut kombëtar dhe ndërkombëtar dhe të nevojave të klientit përfundimtar. Ne punojmë në më shumë se 50 vende dhe Divizioni ynë i Logjistikës ka një zonë të specializuar në eksport, nga ku menaxhohen çdo ditë porositë ndërkombëtare. Ne mund të furnizojmë produktet tona në çdo pjesë të botës falë marrëveshjeve tona me transportuesit ndërkombëtarë.

Ne prodhojmë mikrocemente me pasion

Momentet më të mira të jetës janë ato që mbushin shpirtin, ndalojnë frymëmarrjen dhe lënë pa fjalë. Momentet që transmetojnë ndjenja. Këto çaste janë ato që kërkojmë me punë që bëjnë që bota të ndalojë. Përfundimi i mikrocementeve tona është produkt i një aplikimi të kryer me saktësi dhe pasion që nga minuta e parë. Përkushtimi ynë është një ekzekutim i përsosur, i frytëzuar nga një punë e koordinuar në ekip.

Luxury Concrete® es formación

Ekipi i aplikuesve të Luxury Concrete® është i formuar dhe i shpërndarë në shumë pika të Spanjës dhe të botës. Vitet kanë dhënë teknikëve tanë përvojë që lejon zgjidhjen e çdo incidenti në kohë rekord. Ne kujdesemi që puna të kryhet nga profesionistë të besueshëm. Ne transmetojmë njohuritë tona përmes kurseve të aplikimit në të cilat formohen profesionistë të rinj. Ne punojmë vetëm me aplikues të besueshëm. Nëse jeni të interesuar të bëheni pjesë e ekipit të aplikimit të Luxury Concrete®,lëreni të dhënat tuaja këtu

Kompani prodhuese
e mikrocementit luksoz

Në Luxury Concrete® ne deklarojmë se jemi mbrojtës të fortë të idesë se mbulimet nuk duhet të kufizohen vetëm në funksionin dekorativ, por edhe funksional. Një asociacion nga i cili lind suksesi i projekteve më të kërkuara. Prandaj ne prodhojmë mikrocemente luksoze; një madhështi e demonstrueshme në performancën e materialeve dhe lëndëve të para me të cilat punojmë, si dhe në rezultatet që arrihen duke aplikuar sistemet tona.
Ne e bëjmë avangardën të arritshme për të gjithë, por jo me çdo çmim. Ne ofrojmë cilësi, vetëm kështu është e mundur të bësh dallimin. Mikrocemente inovative në të cilat ne bashkojmë cilësinë me durimin, dizajnin dhe estetikën për të kryer përfundime jashtë zakonisë. Pllakat dhe mbulimet e vazhdueshme që plotësojnë nevojat e çdo klienti.