Concrete Pox
Microcement epoksi me i fortë dhe i pastrueshëm

Shkarko katalogun e produkteve
Concrete Pox është një mikrocement epoksi me bazë uji me performancë të lartë dhe trashësi të ulët i krijuar për të qenë i aplikuar në ambiente të brendshme dhe për t'i dhënë atyre përfundime të larta dekorative. Përzierje e agregateve, adukteve të aminave cikloalifatike dhe resinës epoksi me ujë, në të janë të mbledhura kushtet më të mira të çdo komponenti. Rezistenca, fortësia dhe përparësia e ujit përcjellin muret dhe dyshemet e brendshme që lejojnë të dalin nga e vendosura falë 16 ngjyrave dhe 4 granulometrive që premtojnë përfundime natyrore minerale.
Një mbulim i vazhdueshëm i prodhuar me zemër, përvojë dhe aftësi për të bërë më shumë se një dekadë duke prodhuar mbulime dekorative luksoze, në të cilat përzihen të gjitha njohuritë tona që na lejojnë të ofrojmë zgjidhje efektive për çdo hapësirë për t'i transformuar ato në vende të veçanta.

Një mikrocement epoksi me veti premium

Pas prapa hapësirave të mëdha, janë materialet më të mira. Kështu, me karakteristikat e saj unike, mikrocementi epoksi dykomponent Concrete Pox përshtatet me karakteristikat e trotuareve dhe mureve duke rritur vlerën estetike dhe cilësinë e përfundimeve.

Pavimentim i mikrocementit epoksi në fabrikë

Rezistenca mekanike

Concrete Pox është projektuar për të krijuar sipërfaqe speciale të kohës së pakufizuar. Kjo ndodh për shkak të rezistencës së saj të madhe mekanike, me të cilën është në gjendje të rezistojë çdo forcë që aplikohet kundër saj pa çarje.

Fortësi

Resina epoksi jep një fuqi kundër deformimit ideale për sipërfaqet që janë të ekspozuara ndaj trafikut të madh dhe shkatërrimit nga abrazioni. Kjo e bën atë një material afatgjatë, që premton zona që mbeten të paprekura ndaj kalimit të kohës ose sulmeve të përditshmërisë. Një mbulim që gëzon një Fortësi Shore prej 80-87.

I përparë

Papërtia e saj më e madhe e bën këtë mikrocement epoksi të përgatitur për të përballuar kushtet më ekstreme të lagështisë dhe kontaktin e vazhdueshëm me ujin e rrjedhshëm.

Finim shumë natyral

Përfundimet e tyre janë të frymëzuara nga ndriçimi i formacioneve minerale natyrore më të bukura dhe më të rezistueshme që mund të gjejmë.

Punëshmëri e shkëlqyer

Ofron një punueshmëri të shkëlqyer duke rritur mundësinë për të marrë rezultate të mëdha me lehtësi.

Adhesion e lartë

Concrete Pox mund të aplikohet mbi çdo sipërfaqe. Kjo aftësi përshtatjeje është e jashtëzakonshme përballë mbulimeve të tjera në treg.

Nivel i lartë i personalizimit

Me rreth 20 ngjyrat e tij dhe 4 granulometritë, ky mikrocement epoksi arrin të krijojë hapësira me një gradë të lartë personalizimi si në dysheme ashtu edhe në mure.

Concrete Pox: mikrocementi epoksi me mundësi dekorative dhe teknike të pafund

Kur flasim për Concrete Pox, flasim për cilësi të mëdha. Këto zgjaten në fushën e dekorimit dhe adaptimit në hapësira, duke i dhënë secilës prej tyre, atë që i nevojitet.

Pavimentim mikrocementi epoksi Concrete Pox në magazinë

Duke përmbajtur rësinë e epoksidit, është ideale si për zonat e larta të shkatërrimit si garazhet ose anijet, ashtu edhe për dyshemet dhe muret e galerive, dyqaneve, sallave të pritjes, korridoreve ose zyrave. Është i përshtatshëm për çdo zonë të lartë të kalimit të këmbësorëve, ku kërkohen përfundime natyrale dhe me rezistencë të mirë.

4 granulometritë, në të cilat është i disponueshëm, rrisin mundësitë estetike të dyshemeve si në mure kur bëhet fjalë për të gjetur efektin dekorativ të dëshiruar.

Karakteristikat e mikrocementit epoksi Concrete Pox

Concrete Pox është një material me disa veti unike. Kjo ndodh sepse është formuar nga përbërësit që kur bashkojnë karakteristikat e tyre krijojnë një produkt më të mirë.

Komponenti A
base de aductos de aminas cicloalifáticas.
Solida: 82 ± 2 %
Viskoziteti: 45 - 65 Pa•s në 25ºC
pH: 9,5 ±
Dendësia: 1,65 ± 0,02 g/mL.
Komponenti B
Resina epoxi al agua
Solida: 100%
Viskoziteti 8 - 10 Pa•s
Dendësia në 25ºC: 1,16 g/mL
Pika e ndezjes 266ºC.

Concrete Pox Extra: pamje gurësh dhe tradicionale për dysheme

Concrete Pox Extra është mikrocementi epoksi për përgatitjen e trotuareve që sjell një plus të fortësisë dhe lejon të arrish përfundime rustike me një performancë prej 1,40 Kg/m².

Concrete Pox Basic: tekstura tërheqëse për mure

Concrete Pox Basic është mikrocementi epoksi i Luxury Concrete për përgatitje që përdoret për sistemin e mureve, duke u dhënë atyre një efekt të pafund me finime natyrale me një performancë prej 0,9 Kg/m².

Concrete Pox Medium: homogjenitet dhe minimalizëm për dysheme

Concrete Pox Medium është mikrocementi epoksi për përfundimin e dyshemeve që sjell përfundime të vazhdueshme me një estetikë praktike dhe elegante me një performancë prej 0,55 Kg/m².

Concrete Pox Thin: hollësi dhe delikatesë në shërbim të mureve

Concrete Pox Thin është mikrocementi epoksi i përfundimit me ngjitje të madhe për të veshur muret e brendshme pa përdorur ndonjë shtesë që lejon marrjen e përfundimeve të lartë me një performancë prej 0,45 Kg/m².

Epoksi mikrocement në 3 prezantime


Concrete Pox paraqitet në 2 lloje të pakove të enëve. Dy sete me peshë të ndryshme për të përshtatur më mirë me sasinë që përdoruesit mund të kenë nevojë. Kështu, ata mund të zgjedhin midis një pakete të parë prej 18 Kg të Komponentit A + 1,15 kg të Komponentit B dhe një pakete të dytë prej 4,5 Kg të Komponentit A + 0,3 Kg të Komponentit B.

Si të aplikoni mikrocement epoksi Concrete Pox në dysheme dhe mure


Concrete Pox është një mikrocement epoksi me 4 granulometri që ka fuqinë për të gjeneruar ndjenja të ndryshme në dysheme dhe mure të brendshme. Lehtësia e tij për të arritur rezultate të shkëlqyera fillon në ngjitjen e tij me çdo lloj mbështetjeje dhe mbaron në performanca mekanike dhe dekorative jashtë serisë.

Zyra me dysheme mikrocementi Concrete Pox

Mes procesi është i thjeshtë dhe artizanal, i bazuar në përzierje, përgatitjen e mbështetjes dhe aplikimin e këtij veshje, që do të shpjegojmë më poshtë.

Faza 1 - Përgatitja

Mbështetja që duhet të aplikohet duhet të jetë e thatë, e pastër dhe e lirë nga pluhuri, yndyra, ndotja, bojë ose barnizime të mëparshme. Kjo mund të lihet ose të hiqet, qoftë nëse bëhet fjalë për dysheme apo mure.

Faza 2 - Primer

Në sipërfaqe minerale ose çimento, rekomandohet të përdoret familja Primacrete. Në rastin e sipërfaqeve të lagura, Impoxy®.

Faza 3 - Pigmentimi

Hidhni tonerin e ngjyrës së dëshiruar në komponentin A të epoksidit të mikrocementit Concrete Pox për të pigmentuar. Ky hap gjithashtu mund të bëhet pas përzierjes së komponentit A dhe komponentit B.

Faza 4 - Përzierje e komponentëve A dhe B

Përzie dy komponentët (A + B) dhe homogjenizo me trazues mekanik në revolucione të ulëta. *Proporcione të saktë në fletën teknike.

Faza 5 - Aplikoni 2 shtresa të mikrocementit epoksi për përgatitje

Aplikojmë dy shtresa të Concrete Pox Extra ose Concrete Pox Basic, në varësi të përfundimit të dëshiruar. Shtresat duhet të jenë maksimumi 1 mm. Lëmo me dru 220 pas çdo dore. *Koha e tharjes do të varet nga temperatura (shihni fletën teknike)

Faza 6 - Aplikoni 1 shtresë të mikrocementit epoksi për përfundim

Aplikoni një dorë të Concrete Pox Medium ose Concrete Pox Thin mbi sipërfaqe, sipas përfundimit të dëshiruar. Pastaj shmirëroni me drithëra 400.
*Kohët e tharjes në fletën teknike

Faza 7 - Sigurimi

Respekto një kohë tharje prej 48 orësh para të mbyllur mbështetjen. Përdorni barnizat e familjes Concrete Finish. Ne këshillojmë Concrete Finish WT (aplikoni në 2 shtresa, duke lënë të thahet minimumi 8 orë midis tyre). Lini të veprojë një javë për të forcuar pronat e saj.

Dua të jem përhapës