Mjete për mikrocement
Luxury Concrete®

Shkarko katalogun e produkteve

Rrjetë prej fibra qelqi

Rrjeta e fibrave të qelqit lejon konsolidimin e mbështetjes ekzistuese para aplikimit të mikrocementit dhe parandalon shfaqjen e çarjeve dhe plasaritjeve. Është një material sigurie që absorbion tensionet e mbështetjes dhe kontribuon në rritjen e cilësisë së përfundimeve.

Është në dispozicion në tre peshat: 50-58-160 gr.

Llana prej gome

Llana e gomës fleksibël është mjeti ideal për aplikimin e mikrocementit me dru të hollë si Concrete Wall. Lejon të arrish një përfundim me ujë dhe pa efektin e djegies.

Llana e karbonit

Llana fleksibël e karbonit është projektuar me skaje të drejta dhe një dorëzë ergonomike. Është mjeti i përsosur për aplikimin e mikrocementeve të përgatitjes dhe përfundimit. Është menduar për të shmangur efektet e djegies.

Llana prej çeliku inoks

Llana fleksibël Bi-Flex prej çeliku inoks ka kënde të rrumbullakëta dhe një buzë të biseluar. Ka një dorëzë prej plastike të fortë dhe ergonomike dhe është mjeti i duhur për të aplikuar mikrocementet më me teksturë.

Rrullues

Rrullues i teksturessë veçanërisht i treguar për aplikimin e imprimacioneve dhe barnizave të mbylljes. Ata janë në dispozicion në masa dhe materiale të ndryshme.