Imprimacione për mikrocement

Shkarko katalogun e produkteve

Imprimacione për mikrocement

Primacrete është gama e primerëve dhe promovuesve të aderencës për mikrocementet e Luxury Concrete. Kjo linjë e produkteve garanton një përgatitje optimale të mbështetjes para se të veshë sipërfaqen dhe lejon të vendosë bazat për të arritur rezultate të cilësisë së lartë.

Promovuesit e aderencës gjenerojnë një shtresë transparente dhe uniforme që lehtësojnë bashkimin e mbështetjes me mikrocementin. Primerët tanë janë të përshtatshme për çdo hapësirë dhe për këtë kemi zhvilluar produkte të ndryshme që u përshtaten të gjitha llojeve të sipërfaqeve.

Në Primacrete, aplikuesi profesional ka në dispozicion primerë për sipërfaqe të thithshme, pak ose aspak të thithshme dhe madje një sistem epoksi që bllokon lagështinë dhe avullin e ujit. Më poshtë, prezantojmë primerët e ndryshme që Luxury Concrete ofron profesionistëve brenda gamës Primacrete.

Primacrete

Është imprimatura akrilike në shpërndarje ujore që favorizon aderencën midis mikrocementit të ri dhe mbështetjes ekzistuese. Përdoret kryesisht në mortaja dhe beton.

Karakteristikat:

Bazë uji
Produkti gati për përdorim me aplikim të lehtë
Aplikimi përmes furçës ose rullos mikrofibre
Fuqi e madhe e aderencës në mbështetjet e ndryshme

Primacrete ABS

Është promovuesi i ngjitjes i krijuar për aplikimin e mikrocementit në sipërfaqe të thithshme, siç janë pladur ose gips. Është një produkt që është i lirë nga zgjidhësit, plastifikuesit, amoniaku dhe i lirë nga emulgatorët.

Karakteristikat:

I thajtur në prekje
E aplikueshme me rrotull mikrofibre ose me furçë
Produkti gati për përdorim

Primacrete Plus

Është një promovues aderence për aplikimin e mikrocementeve të Luxury Concrete në sipërfaqe jo të thithshme, si mermër, teracota ose pllaka.

Karakteristikat:

Shpërndarje polimerike bazë uji
E lirë nga tretësit
E aplikueshme me rrotulloj ose furçë
Produkti gati për përdorim

Primacrete Grip

Është një primer me agregat që i jep një pamje të ashpër sipërfaqes.

E formuluar në bazë të resinave sintetike në shpërndarje ujore, mund të aplikohet si brenda ashtu edhe jashtë.

Karakteristikat:


Produkti gati për përdorim
E aplikueshme në një dorë të vetme me rrotullues ose furçë
Adherencë e shkëlqyer mbi substratet e buta ose me thithje të ulët
Tharje në prekje midis 3 dhe 4 orësh

IMPOXY®

Sistem epoksidi me dy komponentë të performancës së lartë, 100% të fortë dhe pa tretës. Përdoret si një pengesë avulli ose si një pengesë lagështie.

Karakteristikat:

Punëshmëri e shkëlqyer
Viskozitet i ulët
I respektuar ndaj mjedisit
30 minuta për tharjen në prekje

Primacrete Joint

Primacrete Joint është një ngjitëse mbushëse ideale e projektuar për të qenë aleati më i mirë i mikrocementit të gatshëm për përdorim Easycret. Është një produkt që është menduar për të lehtësuar aplikimin e plotë të pastës.

Kjo ngjitëse për mbushjen e nyjeve të pllakave është prodhuar posaçërisht për të sheshtuar sipërfaqet në banja dhe kuzhina, si brenda ashtu edhe jashtë. Ajo paraqet një rezistencë të lartë ndaj ujit dhe mjediseve të lagura, përveç ofrimit të një ngjitjeje të shkëlqyer.

Me këtë produkt, Luxury Concrete vazhdon angazhimin e saj për inovacion në veshjet dekorative për të arritur përfundime luksoze. Pasioni ynë për të arritur një përmirësim të vazhdueshëm të materialeve, na çon në zhvillimin e Primacrete Joint, një shtesë e përsosur për Easycret.