Microcement i gatshëm për përdorim
Luxury Concrete®

Përfundimet e vazhdueshme të dekorimit të lartë.
Shkarko katalogun e produkteve

Microcement gati për përdorim Easycret

Easycret është gama e mikrocementit të gatshëm për përdorim që ofron mundësi të pafundme dekorative. Është krijuar për të kryer punë edhe më të thjeshta dhe të shpejta se me mikrocementin tradicional. Lejon të arrish rezultate të vazhdueshme të dekorimit të lartë.
Ofrohet një përfundim unik që jep hapsirave elegancë, luksozitet dhe bukuri. Është një material i rezistent, i tharjes së shpejtë, fleksibël dhe që prezanton një ngjitje të lartë në çdo lloj mbështetjeje.

Microcement gati për përdorim Easycret Thin

Easycret Thin është mikrocementi i gatshëm për përdorim me drithëra të holla që aplikohet si një përfundim i lartë ose si një shtesë e përkryer për veshjet e tjera të Luxury Concrete. Është produkti që përdoret si një ngjitës përfundimtar për mure dhe sipërfaqe vertikale.

Microcement gati për përdorim Easycret Basic

Easycret Basic është pasta me drithëra të trasha që aplikohet në dy shtresa dhe lejon të arrish një teksturë tërheqëse me një pamje minerale natyrale. Është mikrocementi gati për përdorim që përdoret si përgatitje për mure.

Microcement gati për përdorim Easycret Medium

Është një material që ofron një përfundim të vazhdueshëm dhe natyral për aplikuesit që kërkojnë homogjenitet dhe minimalizëm. Është mikrocementi gati për përdorim për përfundimin e dyshemeve që sjell ngrohtësi dhe butësi në përfundimet kromatike.

Microcement gati për përdorim Easycret Extra

Easycret Extra është produkti që ka një përfundim granular me një pamje shkëmbore. Është ideal për ata që kërkojnë përfundime rustike dhe kombinime me mikrocemente të tjera ose materiale për një rezultat më tradicional. Është materiali që është menduar si një pastë përgatitore për dysheme dhe trotuare.

Pse të zgjidhni mikrocementin gati për përdorim Easycret?

Rezistenca dhe fleksibiliteti
Është një produkt i qëndrueshëm si parketi më i mirë por me më shumë fleksibilitet dhe rezistencë ndaj fërkimeve.
Aplikim i shpejtë
Është një mbushje që i bën jetën më të lehtë aplikuesit. Thjesht duhet të shtoni pigmentin.
Adhesion e lartë
Është një mbushje e përgatitur për të ngjitur në çdo lloj mbështetjeje, qoftë pllaka, terrazo, gips ose çimento.
Punëshmëri e shkëlqyer
Kjo është një mbulim dekorativ i rehatshëm për të aplikuar për të arritur përfundime të larta dekorative.