Pigmentet për mikrocement
Luxury Concrete®

Ngjyrat frymëzuese për mbështjellës luksoze.
Shkarko katalogun e produkteve

COLORCRETE

Është linja e pastave pigmentuese për mikrocement, e përbërë nga më shumë se 30 tonalitete të dizajnuara për të transmetuar stil dhe personalitet. Ngjyrat e mikrocementit të Luxury Concrete përfshijnë ndriçimin dhe minimalizmin e tonaliteteve të qarta dhe guximin e kromatizmave më të gjalla.

Ata janë ngjyruesit e lëngshëm që shtohen gjatë përgatitjes së mikrocementit. Brenda kësaj game, ne ndajmë dy produkte: Colorcrete BASE dhe Colorcrete MIX. Të dy gamat e pigmenteve janë të përgatitura për të veshur mure dhe dysheme, si në sipërfaqe të brendshme ashtu edhe të jashtme.

Gama e pigmenteve Colorcrete shumëzon mundësitë dekorative të çdo dhomë dhe lejon profesionistin të arrijë
mbulime dekorative që përshtaten me të gjitha stilet.

COLORCRETE BASE

Është emri i pastave pigmentare bazë të Luxury Concrete. Është në dispozicion në 6 ngjyra: të gjelbër, blu, të zezë, të kuqe, të verdhë dhe të bardhë. Ata janë prodhuar me qëllim të krijuar, nga ata, doza të vetme për ngjyrosjen e mikrocementeve tona, nga ku krijohet letër me 36 ngjyra të Luxury Concrete.

Është një produkt i shpejtë për t'u zgjidhur, me rezistencë ndaj alkaleve dhe që prezantohet gati për t'u përdorur. Është një material i përshtatshëm me bojëra bazë uji dhe që ofron një stabilitet të lartë të ngjyrës, që mbetet në kohë pa ndryshime të shkaktuara nga drita ose plakja.

COLORCRETE MIX

Ata janë dozat e vetme të pigmenteve të krijuara me Colorcrete BASE dhe prezantojnë një rezistencë të lartë ndaj alkaleve. Ata janë lehtësisht të përzier, të pandryshueshëm në dritë, të përshtatshëm për brendësi dhe jashtë për shkak të rezistencës së tyre ndaj motit.

Ky produkt përgatitet specifikisht për një lloj dhe një peshë të mikrocementit dhe përfundimit të tij. Ai ofron një forcë të lartë ngjyruese që aplikuesi profesional të arrijë përfundime të shijshme dhe elegante.