Pamje industriale dhe minimaliste

Dizajne ekskluzive me performanca të larta

Concrete base
Mikrocimenti me stilin më rustik.


Është mikrocementi i përgatitjes para se të aplikohet Concrete Wall, Floor dhe Stone. Ai karakterizohet nga ofrimi i rezistencave mekanike superiore. Është i shumëllojshëm dhe përdoret shpesh si mikrocement rustik dhe për të arritur efekte dekorative spektakolare si efekti i murit të shkatërruar ose "Pietra Spaccata". Aplikuar në mënyrën tradicionale, pamja e tij është më e ashpër dhe prodhon rezultate më pak të punuara por që i pëlqejnë shumë arkitektëve dhe dekoruesve.
Shiko informacionin teknik

Concrete Wall
Mikrocement për të krijuar finishe dekorative vertikale të lartë të gamës


Është një mikrocement i grurit të hollë që për shkak të tonaliteteve të shquara dhe prekjes së tij ekstremisht të butë është ylli në veshjet vertikale të nivelit të lartë. Vesh muret dhe banakët duke u dalluar për karakterin e tij unik dhe fuqinë e lartë dekorative. Arrin kulmin e tij në banja dhe kuzhina duke rezistuar pa komplikime provat më të kërkuara. Kontakti me ujin dhe vajrat nuk ndryshojnë aspak estetikën e tij. Është shumë e lehtë për t'u pastruar dhe reziston çdo provë në përdorimin e saj të përditshëm.
Shiko informacionin teknik

Concrete Floor
Sipërfaqet e pajisura me një tërheqje të krahasueshme

Me aspekt të ngjashëm me betonin e polur, por pa të metat e bashkimeve dhe çarjeve që e karakterizojnë. Është i përjetshëm dhe bukuria e tij natyrore nuk skadon me kohën. Stili i tij kombinohet në mënyrë të përsosur me çdo trend dekorativ, modern ose vintage. Me pamje të butë dhe tonime të buta, aplikimi më i zakonshëm ndodh në trotuaret e banesave, hoteleve ose dyqaneve, megjithëse është shumë i shumëllojshëm dhe mund të aplikohet në mure me teknikën e freskut mbi fresk.
Shiko informacionin teknik

Concrete Stone
Pavimente të rrëshqitshme me trashësi të ulët.

Është materiali ideal për dysheme të jashtme. Rezistenca e tij ndaj rrëshqitjes e bën një mbulim shumë të sigurtë edhe në lagështi. Ashpërsia e tij homogjene i jep një prekje sofistikate dhe tërheqëse. Në veranda dhe veranda rezulton një përfundim i thyer falë vlerës së tij dekorative të lartë.
Shiko informacionin teknik

Concrete Pool
Mbështjellësi për pishina.

Është veshja specifike për sipërfaqe në kontakt të vazhdueshëm me ujin si pishina, liqene ose burime. Formulimi i tij specifik përdor avancimet më të fundit në teknologjinë për ndërtimin e digave duke siguruar një rezistencë optimale ndaj motit. Prandaj, ndryshe nga mikrocementet e tjera, nuk ka nevojë për asnjë film mbrojtës për ta bërë atë të pandjeshëm. Përfundimi i tij është natyral, kështu që integrohet lehtësisht në mjedise të gjelbra duke krijuar një ambient të tërë me harmoni të madhe.
Shiko informacionin teknik

Monocrete Base
Mikrocement për të krijuar ngrohtësi


Është mikrocementi monokomponent i përgatitjes që aplikohet para Monocrete Floor dhe Monocrete Wall. Është ideal për të shijuar finimet rustike dhe për të veshur hapësirat me një pamje gurësh dhe më natyrale. Rishpikat vazhdimisht hapësirën dhe krijon sipërfaqe që shpërndajnë ngrohtësi dhe elegancë në pjesë të barabarta. Është aleati më i mirë për të arritur një dekorim të qetë me një estetikë rustike dhe të personalizuar.
Shiko informacionin teknik

Monocrete Floor
Dysheme mikrocimenti që frymëzojnë lukse dhe harmoni

Është mikrocementi i përfundimit që sjell më shumë fortësi dhe linja të pastra. Pamja e vazhdueshme sjell distinkcion dhe rrit originalitetin dhe modernitetin e hapësirës. Është i përsosur për të krijuar mjedise natyrore, tërheqëse, me një efekt më të pakët të ujërave dhe ku uniformiteti sjell ekuilibrin. Luksi, durimi dhe soliditeti bashkohen për të sjellë luks, harmoni dhe sofistikim në çdo trotuar.
Shiko informacionin teknik

Monocrete Wall
Mikrocement për përfundime të buta dhe elegante


Është mikrocementi i përfundimit për mure që është krijuar për të arritur përfundime të buta dhe të mëndafshta. Kontribuon me vlera të larta dekorative për të krijuar hapësira të dalluara dhe elegante. Është menduar për të dekoruar mjedise të fisnikëruara ku rafinimi dhe luksi marrin rolin kryesor. Cilësia dhe detaji marrin një dimension tjetër për të rinovuar dekorimin e brendshëm ose të jashtëm të shtëpisë. Revestimet e murit dekorojnë dhe transformojnë hapësirat deri sa i kthejnë ato në vende që kontribuojnë me stil dhe personalitet të vetin.
Shiko informacionin teknik

Easycret Thin
Kënaqësia e një përfundimi të lartë të gamës

Është materiali me dru të hollë i menduar për të pasur një përfundim të lartë dhe me elegancën më të madhe. Në dekorim, të gjitha detajet janë të rëndësishme dhe të arrish një përfundim shumë estetik është garanci e suksesit dhe ekskluzivitetit. Bëni që muret të jenë vërtet vepra arti dhe të sjellin kënaqësinë e pasjes në shtëpi diçka vërtet unike.
Shiko informacionin teknik

Easycret Basic
Një stil i përsëritshëm me teksturë natyrore


Është mikrocementi i gatshëm për t'u përdorur që prezanton një teksturë tërheqëse me drithëra të trasha me një pamje minerale natyrale. Arrin një elegancë të pakrahasueshme në mure dhe krijon një stil të përsëritshëm në dekorimin e çdo dhomë. Easycret Basic hap një botë të mundësive dhe një mënyrë të re për të kuptuar dekorimin në çdo lloj mjedisi.
Shiko informacionin teknik

Easycret Medium
Shpik hapësira ekskluzive dhe origjinale


Është materiali i përsosur për të arritur një dekorim që transmeton homogjenitet, sofistikim dhe minimalizëm. Është menduar për ata që kërkojnë ngrohtësinë që sjellin përfundimet e tyre kromatike dhe butësinë e teksturës së tyre. Është një hap më tej në mbulimet dekorative për dysheme me një përfundim të vazhdueshëm dhe natyral. Arrin të shpikë hapësira ekskluzive dhe origjinale.
Shiko informacionin teknik

Easycret Extra
Microcement gati për t'u përdorur dhe për të krijuar bukuri të papërsëritshme


Mikrocementi i gatshëm për përdorim është një material dekorativ që ofron përfundime unike dhe një bukuri të papërsëritshme në trotuaret. Easycret Extra është ideal për të arritur përfundime më tradicionale dhe rustike në të cilat shfaqet një ekuilibër vizual midis klasikut dhe bashkëkohorit. Aplikimi i saj më i zakonshëm ndodh në trotuaret e banesave për të rritur vlerën e estetikës.
Shiko informacionin teknik

Concrete Pox Extra
Fortësi më e madhe që nga shtresa e parë

Performancat mekanike dhe kimike superiore të mikrocementit tonë epoksi bëhen të ndjeshme që nga kontakti i parë i materialit me sipërfaqen. Një fortësi që vazhdon në kohë në dysheme dhe mure të brendshme.
Shiko informacionin teknik

Concrete Pox Basic
Sipërfaqe rezistente për zona të larta të shpenzimit

Sipërfaqe konsistente dhe solide përballë sfidave të përditshme ku janë të ekspozuara hapësirat që vuajnë nga një shpërndarje mbi mesataren. Veshje të sigurta, efikase dhe më të pandershme.
Shiko informacionin teknik

Concrete Pox Medium
Prakticiteti industrial për dysheme dhe mure

Funksionaliteti mbi të gjitha. Ajo që dëshirohet në një hapësirë industriale dhe ajo që resinë epoksi e këtij mikrocementi sjell. Dysheme dhe mure të brendshme që rezistojnë gjithçka dhe që riprodhojnë një estetikë po aq të vlefshme.
Shiko informacionin teknik

Concrete Pox Thin
Prekja e fundit për një mur të brendshëm me garanci

Pa aditivë të shtuar, ne marrim mure të lartë në ambiente të brendshme. Një përfundim që supozohet të jetë i hollë në estetikën e tij, por që mbron fortësinë e njëjtë si homologët e tij.
Shiko informacionin teknik

Limecrete Extra
Përfundimet personale me soliditetin e betonit të dukshëm

Minimalizmi në të gjithë esencën e tij. Një mikrocement bazë gëlqere si për përgatitje ashtu edhe për përfundim me të cilin arrihet të imitohet estetika e fuqishme e betonit të dukshëm. Por edhe durabiliteti dhe personaliteti i tij. Veshjet e forta dhe solide që bëjnë diferencën.
Shiko informacionin teknik

Limecrete Basic
Eleganca dhe autenticiteti i përfundimeve gurësh

Me këtë bazë të mikrocementit të kalcit, ne e bëjmë të arritshme për këdo të krijojë veshje gurësh të sheshta për një dekorim luksoz. Pavarësisht përdorimit të brendshëm ose të jashtëm, sipërfaqja që transformohet merr një ndjenjë autenticiteti të përshkruar.
Shiko informacionin teknik

Limecrete Medium
Natyrshmëria e varrit të bërë veshje

Granulometria e menduar për të theksuar natyralitetin e përfundimit. Një mikrocement në var për të kthyer në esencial, në origjinal. Mure dhe trotuare të punuara në mënyrë artizanale që janë të pathyeshme për shkak të fortësisë së tyre maksimale.
Shiko informacionin teknik

Limecrete Thin
Sipërfaqet e mikrocementit që theksojnë ambientin

Mjedisi në të cilin implementohet ky mikrocement bazë kalker, mjedisi që nuk kalon pa u vënë re nga syri. I hollë sa i përket madhësisë së agregatit të tij (0,1mm) dhe gjithashtu në përfundimin e tij, sikur të ishte një veprë arti. Nuk ka tjetër të njëjtë për të riprodhuar bukurinë e pakrahasueshme të stukos në sipërfaqe vertikale.
Shiko informacionin teknik