Microcement Monokomponent
Luxury Concrete®

Evolucioni i traditës me një mbulim ekskluziv.
Shkarko katalogun e produkteve

Microcement monokomponent Monocrete

Monocrete është gama e mikrocementit monokomponent që përmban rësinën në pluhur, e cila ul kostot e transportit dhe kursen aplikuesin për të bërë përzierjen. Pas përzierjes me shtimin e thjeshtë të ujit, produkti është i gatshëm për të mbuluar dysheme, mure dhe tavanë të banesave dhe hapësirave tregtare.
Shumëllojshmëria e granulometrive lejon përshtatjen ndaj kërkesave të dizajnit të çdo projekti duke ruajtur rezistencat e larta mekanike.

Microcement monokomponent i përgatitur Monocrete Base

Monocrete Base është mikrocementi monokomponent i përgatitjes që përdoret para se të aplikohet Monocrete Wall dhe Monocrete Floor. Gjithashtu mund të aplikohet si mikrocement përfundimtar nëse dëshironi një stil rustik.

Fuqia e lartë e ngjitjes mbi çdo lloj mbështetjeje, qoftë beton, pllakë, gres, terrazo, pladur ose metal, e bëjnë atë një veshje dekorative të përsosur si për ndërtimin e ri ashtu edhe për rinovimin e hapësirave. Është një produkt që është i disponueshëm në 3 granulometri:
L, XL y XXL.

Microcement monokomponent për mure Monocrete Wall

Është mikrocementi monokomponent i përfundimit që, për shkak të ngjitjes së tij të shkëlqyer, është veçanërisht i treguar për të aplikuar në mure dhe sipërfaqe vertikale jo të kalueshme. Është materiali i krijuar për të arritur shenja uji në veshje dhe një teksturë me maksimum butësi. Është një produkt me drithëra të holla i projektuar për aplikuesin që kërkon veshje me përfundime të shijshme.

Microcement monokomponent për dysheme Monocrete Floor

Monocrete Floor është mikrocementi monokomponent i përfundimit të treguar për veshjet e dyshemeve të brendshme. Është një produkt me drithëra të mesme që ofron një punueshmëri të shkëlqyer dhe lejon të marrë përfundime natyrale. Krijon një trotuar me punueshmëri maksimale, ngjitje të madhe dhe rezistencë të lartë.
Dua të jem përhapës