Bojë dhe Veshje Metalike

Embellish çdo hapësirë me një dekorim ekskluziv.
Shkarko katalogun e produkteve

COLORCRETE METAL

Është gama e bojrave me reflekse metalike.
Ka dy koleksione bojrash të dedikuara për dekorimin e lartë: Gemstone dhe Glowing.
Secila prej tyre ofron një stil karakteristik. Ata kanë aftësinë për të simuluar tekstura dhe thellësi, aspekte që japin çdo ambient elegance, personalitet dhe dallim.

Koleksioni GEMSTONE

Koleksioni Gemstone jan bojëra me përfundim metalik që sjellin ndriçim, shkëlqim dhe luksozitet në çdo mur duke na bërë të udhëtojmë në shtëpitë e vjetra fisnike të Francës së shek. XVIII ose të krijojmë një efekt shtëpie renecensiste që kujton patinat gjenoveze.

Koleksioni GLOWING

Koleksioni Glowing sjell glitterin e nevojshëm në mbulimet tona duke krijuar një hapësirë luksoze moderne dhe plot personalitet. Ofron një lojë dritash dhe hijesh në katër ngjyra të ndryshme.

OXID METAL

Mbulesat e lehta arrijnë në kategorinë e artit me aplikimin e gamës sonë të tekstuara speciale: Koleksioni Oxid Metal. Teksturat e kësaj koleksioni janë prodhuar me një zgjidhje të bazuar në ujë që reagon me grimca metalike që përshpejtojnë procesin e oksidimit.

Këto përfundime me personalitet të fortë janë të përshtatshme për dhoma me karakter avangard dhe industrial. Ata ofrojnë një shumëllojshmëri të madhe të ngjyrave të bazuar në shkatërrimin e materialit si element dallues.

TRUE METAL

Mbështjellës metalike dykomponente. Ofron finishe dekorative të lartë falë përqendrimit të lartë të metalit. Lejon të arrish nga një pamje e ndritshme deri në një efekt ndryshku.
Për të kryer aplikimin e tij, është e nevojshme të përziejmë True Metal Component A me resinën hibride organike Component B.

Është i disponueshëm në një gamë të gjerë tonalitetesh:

Bronzi i Vërtetë Metal
True Metal Alumini
Iridium Metal i Vërtetë
True Metal Bronzi
True Metal Bakri

COLORCRETE OXIDANT

Oksidues i shpejtë i bazuar në ujë për pigmentet Colorcrete Rusty dhe True Metal, që reagon me elementët hekurorë të bojës dhe lejon vizualizimin e efektit shpejt.