Pastrimi dhe kujdesi i mikrocementit

Shkarko katalogun e produkteve

Pastrues dhe llakë mbrojtëse për mikrocement

Të gjitha mbulimet duhet të kenë një mirëmbajtje të rregullt për të shmangur humbjen e shkëlqimit dhe karakteristikat e tyre fillestare. Është mënyra më e mirë për të mbajtur pamjen e sipërfaqes së lartë cilësore. Sipërfaqet e mikrocementit nuk janë përjashtim dhe ka një sërë kujdesesh që nuk duhet të injorohen.
Luxury Concrete ofron aplikuesit një gamë produktesh pastruese dhe llakë mbrojtëse të dizajnuara posaçërisht për kujdesin e mikrocementit. Ata janë produkte që do të rigjenerojnë shtresën mbrojtëse të mikrocementeve dhe gjithashtu do të forcojnë sigurimin që bën mbulimin e pandërprerë.

Me pastruesit e Luxury është një aleat i domosdoshëm për të mbajtur ngjyrën, ruajtur pamjen e ndritshme dhe teksturën.

Concrete CLEAN

Është pastruesi i projektuar për dysheme me performancë të lartë. Është një produkt i formuluar, veçanërisht, për dysheme të mikrocementit.

Karakteristikat:

Produkt ekologjik
Produkti i biodegradueshëm
Efikasitet i madh në sipërfaqe me ndotje të vështirë dhe të qëndrueshme

Concrete PRO CLEAN

Është pastruesi i projektuar për pastrimin e thellë të veshjes dekorative. Është i përsosur për të hequr njollat ​​e këmbëngulshme në trotuaret e mikrocementit dhe aplikimi i tij është për përdorim profesional.
Karakteristikat:
Pastrimi i ndotjeve të vështira dhe të qëndrueshme
Produkt i respektueshëm ndaj mjedisit

Concrete WAX

Vajë për mirëmbajtje për sipërfaqe të mikrocementit. Është një produkt i treguar veçanërisht për dysheme që sjell fortësi dhe ndriçim natyral në çdo sipërfaqe. Karakteristikat:
Ndriçim i lartë
Rezistenca e lartë
Përfundim me pamje metalike
Nuk verdhet
Lehtë për t'u përdorur

Concrete PRO WAX

Vaj i mirëmbajtjes për dysheme me rezistencë të lartë që bëhet aleati më i mirë për të ruajtur pamjen origjinale të trotuareve të mikrocementit. Ofron një përfundim metalik. Karakteristikat:
Nuk verdhet
Shkallë e lartë e ndriçimit
Lehtë për t'u përdorur
Mbrojtje më e madhe e sipërfaqes
Aplikimi i përdorimit profesional