Kuzhina e integruar në sallon me dysheme mikrocemento

Kuzhinat luksoze me mikrocement

Zemra e shtëpisë
Është vendi ku zhvillohet pjesa më e madhe e jetës sonë të përditshme dhe ku nxjerrim në pah krijimtarinë tonë. Është bashkëfajtor në shumë momente të rëndësishme ku gotat ngriten si fitore. Kjo hapësirë kaq esenciale kërkon një planifikim të kujdesshëm dhe ku funksionaliteti dhe estetika duhet të jenë të bashkuara.

Mikrocementi në dysheme dhe mure udhëzon dritën natyrore dhe e zgjeron vizualisht në të gjithë hapësirën. Në blloqe dhe pjesët e para garanton se kujdesi dhe siguria do të jenë gjithmonë të pranishme.
Kuzhinë me dysheme mikrocementoje në ngjyrë gri

Gatimi, një dialog midis materies dhe dritës

Thjeshtësia e mikrocementit, i përdorur si element lidhës midis disa dhomave, krijon një dialog midis materies dhe dritës që çon në hapësira të qarta dhe të gjalla. Në këtë dhomë, është zgjedhur mikrocement për dysheme me tonet gri nën një dekorim nordik ku detajet mbeten të mbytura nën veshjen dekorative.
Shiko produktet e Mikrocementit
Kuzhinë moderne e ndritshme me dysheme mikrocementi në ngjyrë të bardhë

Integrimi i ëndërruar

Momentet e paharrueshme dhe të ngrohta që jetojmë në kuzhinë e kthejnë këtë pjesë të shtëpisë në hapësirën e përsosur për të integruar idetë tona më të mira të dekorimit. Është vendi ideal për të kombinuar pajisjet elektrike që gjithmonë keni ëndërruar, me blloqet e luksit dhe rubinetat e dizajnit. Pllakat e mikrocementit janë shtresa e përsosur për të pasur kuzhinën e ëndërruar.

Kuzhinat luksoze me mikrocement

Zemra e shtëpisë
Është vendi ku zhvillohet pjesa më e madhe e jetës sonë të përditshme dhe ku nxjerrim në pah krijimtarinë tonë. Është bashkëfajtor në shumë momente të rëndësishme ku gotat ngriten si fitore. Kjo hapësirë kaq esenciale kërkon një planifikim të kujdesshëm dhe ku funksionaliteti dhe estetika duhet të jenë të bashkuara.

Mikrocementi në dysheme dhe mure udhëzon dritën natyrore dhe e zgjeron vizualisht në të gjithë hapësirën. Në blloqe dhe pjesët e para garanton se kujdesi dhe siguria do të jenë gjithmonë të pranishme.
02